Sessies voor vrouwen

Van oudsher zijn wij vrouwen degenen die de kunst van liefhebben verstaan en die de mannen inwijden op het pad van intimiteit en heilige seksualiteit. Toch zie ik dat we vaak van onze geliefde (man) verwachten dat hij ons deze kunst leert.  
Dit leidt vaak tot teleurstelling, soms zelfs tot seksuele onthouding en vaak tot een algehele verzwakking in je levens energie. Ergens weet je diep van binnen dat het ook anders kan, maar hoe?
Ik geloof dat wij als vrouw een verantwoordelijkheid hebben om allereerst onszelf lief te hebben en leren intiem te zijn met onszelf. Na deze inwijding, waar je als het ware trouwt met jezelf, kun je ook je geliefde inwijden in het ware potentieel van intimiteit en seksualiteit: heling, transformatie en uiteindelijk creatie en manifestatie. Dit is een pad wat we misschien vergeten zijn maar zeker niet kwijt zijn. Ik inspireer je graag!

Hoe ziet een sessie eruit? 

In een individuele sessie raak ik je aan. Door met mijn handen contact te maken ontvouwt zich een dimensie die voor mij anders verborgen blijft. Ik voel en lees je energie, ik deel met zachte woorden wat ik tegenkom. Op de plekken waar je om wat voor redenen dan ook 'bevroren' bent in je lichaam (doorgaans door een trauma dat kan variëren van afwijzing en ontkenning tot harteloze seksuele ervaringen) breng ik bewust-zijn zodat ook hier de levensenergie weer gaat stromen. Mijn intentie is om je jouw eigen, unieke flow te laten ervaren, de cirkel van levensenergie. Hierdoor kom je in contact met je volledige potentieel (zie voor uitleg ook de video).

Een individuele sessie duurt circa 3 uur (inclusief kort gesprek vooraf, douchen e.d.) en is eenmalig of met een lange periode tussen de sessies zodat je ruim de tijd hebt om te integreren. Als je voor het eerst komt heb ik altijd even telefonisch contact om af te stemmen of ik de juiste begeleider voor je ben.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.