Love Retreat (voor geliefden)

In mijn ogen is de intimiteit in een liefdesrelatie bedoeld om de levensenergie te laten stromen en deze aan te wenden voor innerlijke groei. En daarom inspireer ik graag stellen hoe ze elkaar kunnen aanraken op een manier die helend en transformerend is. Raakbaar zijn (je laten aanraken) en (je geliefde) aanraken klinkt eenvoudig maar is een hele kunst op zich. Zo kan het voor een vrouw heel lastig zijn om intiem te zijn als er nog onuitgesproken dingen zijn  zijn of die haar dwars zitten. Waar weerstand is, is onmiddellijk ook de groei, immers zonder weerstand is ook geen beweging. Dit maakt een intieme relatie niet alleen de beste spiegel die er is maar ook krijg je via het intiem zijn met je geliefde de meest directe toegang tot je innerlijk groei potentieel.

Ook hier ligt voor mij de sleutel bij de aanraking en het (aan)raakbaar zijn. Door in een kort vraaggesprek uit te vragen hoe jullie intimiteit beleven, ontstaat bij mij al snel een beeld waar jullie de liefde nog meer kunnen toelaten en wat daarvoor nodig is om deze in beweging te zetten. Mijn insteek is dus lichaamsgericht. Terwijl je hoofd vaak met allerlei smoesjes en wijsheden om de hoek komt kijken, spreekt je lichaam altijd boekdelen. Daarom is voor mij het aanraken een short-cut naar wat er werkelijk leeft in jullie gezamenlijke hart en waar jullie individuele en gezamenlijke groei ligt. Ik zal jullie dus inspireren in hoe je je voor je geliefde kan openen en met welke aanrakingen je de liefde kan laten stromen. Tegelijkertijd geef ik je handreikingen voor hoe je met pijn, die altijd samen komt met fijn, om kan gaan.

Een sessie duurt circa 3 uur en is (bij voorkeur) voorafgaand aan het verblijf in de Love Bubble. Op deze manier heb je immers nog eens 21 uur extra tijd om te integreren en te genieten van jullie samenzijn.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.